Telefon: 06 30 898 4984

SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

Kedves Vásárlóink!


Személyes átvétel

Boltunk címe: 8800 Nagykanizsa, Csengery út 113/a.


Futárszolgálat

A megrendelt terméke(ke)t a GLS / Magyar Posta MPL csomagküldő szolgálatával szállítjuk házhoz.

A termékek fizetése utánvéttel történik.

Utánvétes rendelés esetében a teljes árat (termék + szállítás) az áru átvételekor a futárnak kell kifizetni.

Kérésre, a számla másolatát elektronikus úton! (e-mailben) az eredeti számlát postai úton a termékkel együtt küldjük ki. Utólagos számla kiállítására nincs lehetőség!

A kiszállítás a nagykereskedés illetve a beszállítók visszaigazolása alapján történik. Amennyiben a kiszállított csomag repedt vagy törött, kérjük jelezze azt felénk, hogy mihamarabb továbbíthassuk a problémát a kiszállító cég felé.

A GLS / Posta az ország egész területén teljesíti a kiszállítást, a csomag felvételétől (nem a megrendeléstől, illetve annak visszaigazolásától!) számított 24/72 órán belül. Kérjük, olyan címet adjon meg szállítási adatainál, ahol a szállítás napján biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a megrendelt terméke(ke)t. A napon belüli pontos kiszállítási időről a magyar posta esetében nem tudunk felvilágosítást adni, és sajnos befolyásolni sem tudjuk azt.

Kiszállítási díjtáblázatunk az Áfát – tartalmazó bruttó árak!

Webáruházunk rendszere a termék(ek) súlya alapján a rendelés végén fizetendő árat automatikusan a táblázatban szereplő szállítási költséggel fogja terhelni!

Az ár összehasonlító oldalakon feltüntetett kiszállítási díjak nem minden esetben helyesek!

A tényleges kiszállítási költség csak és kizárólag ezen táblázatban foglaltak alapján kerül felszámításra!Szállítási árak:

A szállítási termékeknként különbözőek. A megrendelt termékek szállítási árait a megrendelt termék mellet találja a kosár menüpontban, a megrendelés összegzése táblázatban.


FIGYELEM!

Amennyiben a rendelést visszaigazoló levelünk, vagy árajánlatunk nem érkezik meg 24 órán belül, kérjük ellenőrizze a SPAM (levélszemét) mappát!

VÁSÁRLÁS MENETE

Az alábbi képek segítségével MOST elmagyarázzuk leendő vásárlóinknak webáruházunk működését, illetve abban próbálunk segítséget nyújtani a kevésbé tapasztalt internetes felhasználóknak, hogyan tudnak nálunk vásárolni! Lássunk is hozzá… 🙂

A főoldal menüpontra kattintva, az éppen futó akcióinkat, illetve kiemelt akcióinkat láthatja. (lásd a lenti képeken)

Az akciós szekcióból az adatlapokra kattintva, megtekintheti a termékek részletesebb leírását (nem mindegyiknek van!) és meg is tudja rendelni azokat a kosárba gombra való kattintással, de erről majd részletesebben később…

A kiemelt ajánlat, az úgynevezett „sláger” termékeket tartalmazza, melyeket a lehető legjobb áron tudunk vásárlóinknak kínálni.

Scroll to Top
BLACK FRIDAY A WELLISNÉL!

-20%

Wellis Black Friday: Az otthoni wellnessélmény új dimenziója!